6.2.2013 14:23

Ανοικτή επιστολή

Φίλε Κωστή Μουσουρούλη – κύριε Υπουργέ Εμπορικής Ναυτιλίας , άκουσα τις απόψεις σας για την Εμπορική Ναυτιλία και τους Έλληνες Ναυτικούς ... 
Δεν με πείσατε  και  ΔΕΝ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ – Ούτε τους Ναυτεργάτες Συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω να το αντιληφτήκατε  αυτό που σας λέγω,  στην κοπή της πίτας των εν ενεργεία Πλοιάρχων (Π.Ε.Π.Ε.Ν) - Δυστυχώς συνεχίζετε μια σκληρή Φιλο- Εφοπλιστική πολιτική, όπως όλοι οι προκάτοχοι σας, με αποτέλεσμα τον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ  ΤΗΣ ΝΑΥΤ ΙΛΙΑΣ  και την αποψίλωση από το ανθρώπινο δυναμικό των νησιών μας .
Τα Χωριά που ζούσαν Ναυτικοί, σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, όμορα με την Τουρκία, είναι Πλέον ΕΡΗΜΑ ....  Σα νησιώτης,  γνωρίζω τα προβλήματα του αποκλεισμού και τις εξ αυτού οικονομικές συνέπειες και δυσκολίες των κατοίκων. Πρέπει όμως και εμείς να επιβιώσουμε. Μας εξαθλιώσατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Έλεος πια ....! 
Πληρώνουμε  για  λάθη των πολιτικών μόνο  εμείς  που εργαστήκαμε  και  για κάτι που δεν φταίμε .  Οι βουλευτές απέχετε  των θυσιών του λαού. Δεν νοιώσατε στο πετσί σας τη σκληρή τιμωριτική  φορολογίας και το κόψιμο μισθών και παροχών σας. Ένα κράτος ανισότητας φτιάξατε. Με τους διορισμούς γνωστών και φίλων, κάνατε «ΑΞΙΩΜΑ» το  «Δεν έχει αξία τι γνωρίζεις αλλά ποιον γνωρίζεις».            
Με τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών απαξιώνεστε μόνοι σας.  Σας τονίζω ότι απαιτούμε Συνταγματική αλλαγή για να διορθωθούν οι εις βάρος μας αδικίες και για να γίνουμε ίσοι .
Φίλε Κωστή, μη ξεχνάς πως στα χωριά μας «Πουργό» λέμε τον βοηθό . Με αυτή την έννοια, βοηθοί του λαού μας είσαστε κύριοι και τίποτα άλλο.                                                                                      
Φίλε, κύριε υπουργέ, να σας θυμίσω ότι οι ναυτικοί και πατριώτες και λογικοί  άνθρωποι είμαστε , για αυτό και δεν ξεχνάμε τον ΕΝΑ  και  ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ευεργέτη, υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας τον  ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ .                                                                                               
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι υπάρχουν Ναυτικοί απλήρωτοι επί επτάμηνο ...
Η Επίταξη των συναδέλφων μου, θα είναι ήττα  για την κυβέρνηση σας. Με τις αψυχολόγητες  φορομπηχτικές αποφάσεις της τρικομματικής  κυβέρνησης σας και την ανεργία φθάσαμε στο σημείο που μια επί πλέων σταγόνα θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ακούστε την φωνή ενός φίλου σας, απόμαχου του κύματος που η θάλασσα που αγάπησε, ύμνησε και υπηρέτησε τον ξέβρασε ανήμπορο σακάτη στην στεριά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ