11.1.2013 14:37

Ας αναζητήσουν αλλού τις ευθύνες

Τόσο οι δηλώσεις του κ. Δημάρχου σχετικά με το 4ο τμήμα του δρόμου παράκαμψης πόλης, όσο και το σημείωμα του «θεσιθήρα» για τις δήθεν αντιδράσεις θιγομένων (ένας από τους οποίους είμαι και εγώ), στερούνται αληθείας και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τις πραγματικές αιτίες της πιθανής απένταξης του έργου.
 
Συγκεκριμένα, οι προσφυγές που αναγκαστήκαμε να καταθέσουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας πριν πέντε χρόνια λόγω εμμονής της τότε Δημοτικής Αρχής του κ. Βρουλή και των προκατόχων του να μην συνεργασθούν για ένα σωστό και βελτιωμένο, μελέτη και έργο, δεν κοινοποιήθηκαν μέχρι σήμερα στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα απένταξης στο έργο.
Εξ’ άλλου ο ίδιος κίνδυνος ελλοχεύει και για το πρώτο τμήμα που δεν έχει γίνει καμιά προσφυγή.
 
Επομένως, ας αναζητηθούν αλλού, οι όποιες ευθύνες, δηλαδή σε πολιτικά πρόσωπα και υπηρεσιακούς παράγοντες, οποιεσδήποτε τυχόν αρνητικές για τον τόπο εξελίξεις απένταξης για τα δυο πιο πάνω έργα, που είναι απαραίτητα, υπό προϋποθέσεις, για την τοπική κοινωνία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ