9.1.2015 18:05

7 γιατί εξηγούν την υποψηφιότητα μου

 

Πήρα την απόφαση να διεκδικήσω την εντολή σας για να εκπροσωπήσω τη Χίο στη Βουλή των Ελλήνων:

  • Γιατί έζησα διαχρονικά, σε όλες τις φάσεις της ζωής μου, την προικισμένη μορφή του τόπου μας, με ένα αναπάντητο «γιατί δεν πετύχαμε να την αναδείξουμε» μόνιμα να με ελέγχει.
  • Γιατί ζυμώθηκα στις φουρτούνες της θάλασσας, έχω μάθει να τις αντιπαλεύω και η χώρα σήμερα έχει ανάγκη τη στήριξη απ’ όλους μας.
  • Γιατί είμαι οπαδός της κοινής λογικής, της σύνθεσης και του διαλόγου, απεχθάνομαι την παραπλάνηση για να κερδίσω την πρόσκαιρη συμπάθεια και θέλω να εργαστώ και να ενεργοποιήσω όλες τις «παροπλισμένες δυνάμεις» του νησιού μας.
  • Γιατί με γεμίζει αυτοπεποίθηση το βλέμμα της νέας γενιάς, θαυμάζω την επιμονή της να παλέψει τις αντιξοότητες της νησιωτικότητας και φιλοδοξώ να σταθώ δίπλα της.
  • Γιατί ως άνθρωπος της ναυτιλίας έμαθα να κινούμαι σε διεθνοποιημένα περιβάλλοντα και να κατανοώ ότι την ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας δεν πρέπει να τη χαρίσουμε σε κανέναν.
  • Γιατί θα μιλήσουμε στη βάση αρχών, χωρίς καμία δέσμευση κάτω από το τραπέζι, για τη δύσκολη επόμενη μέρα. Με τον κάθε κάτοικο της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών μελλοντικό συνομιλητή μου και με κριτήριο μόνο τις ιδέες του και τα εφόδια του, αδιάφορο αν επέλεξε εμένα και την παράταξη μου.
  • Γιατί μου αρέσει να υπηρετώ τον τόπο μου και εμπιστεύομαι την κρίση σας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ