Παραπολιτικά

18/5/18 20:15

τελ. ενημ.: 18/5/18 20:26

Τουλάχιστον να τον έκανε φίλο…

Σημαντικές προβλέπονται οι διαρροές της «Πρωτοβουλίας» ακόμα και από το στρατόπεδο των ήδη εκλεγμένων στελεχών της στην περίπτωση που αποφασισθεί να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο.

Πολλά από τα εκλεγμένα στελέχη της έχουν βάλει το χρονόμετρο … ανάποδα, προσδοκώντας να περάσει ο χρόνος που απομένει για να επιστρέψουν τις ευθύνες που έχουν αναλάβει και να γυρίσουν οι ίδιοι στα σπίτια τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υψηλόβαθμου στελέχους της. «Έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου πολλές φορές προσωπικά στο δήμαρχο. Αισθάνομαι να μην εισακούομαι, οπότε δεν υπάρχει και λόγος μιας νέας υποψηφιότητας μου», εκμυστηρεύονταν τις προάλλες. «Δεν γίναμε και φίλοι…», πρόσθετε όλο νόημα.

Να το κλειδί της υπόθεσης. Τέσσερα χρόνια μετά στη δημοτική ομάδα δεν δημιουργήθηκαν δεσμοί άλλου είδους πέρα από την κοινή διαχείριση της εξουσίας. Οι μεταξύ τους άγνωστοι έγιναν απλώς … γνωστοί, κανένας κοινός στόχος δεν τους έδεσε για να μετατραπεί σε δεσμό φιλίας και επομένως συμπαθείας. Ίσως το πιο μεγάλο πρόβλημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Μαν. Βουρνούς, με δική του φυσικά υπαιτιότητα.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση