5.7.2018 11:45

Ολική επαναφορά;

Σχεδόν επί δυο δεκαετίες όταν έλεγες Αμανή συνειρμικά εννοούσες το Γ. Χρίτη. Ο πρώην κοινοτάρχης Αγίου Γάλακτος, μετέπειτα αντιδήμαρχος Αμανής, δήμαρχος Αμανής και αντιδήμαρχος του ενιαίου πια Δήμου Χίου, όταν ο Πολύδωρος ηττήθηκε και εκείνος έχασε την έδρα τράβηξε απότομα χειρόφρενο στην ενασχόληση του με την Αυτοδιοίκηση.

Σχεδόν εξαφανίστηκε, αν δεχτούμε ότι τον απορρόφησαν οι χομπίστικες αγροτικές και ψαρευτικές ασχολίες. Ουδέποτε παρενέβη δημόσια για θέματα της περιοχής κι όλοι πίστεψαν ότι είχε κλείσει τον αυτοδιοικητικό κύκλο του.

Τελευταία εμφανίζονται ενδείξεις διάθεσης επιστροφής. Πυκνώνει τις επαφές του με παρέδρους της περιοχής και εκφράζει καθαρή θέση ότι η θητεία Βουρνού ήταν καταστροφική και απειλητική για την υπόσταση της Αμανής.

Με τον Βουρνού, λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση συμπόρευσης. Με Κάρμαντζη θα χρειαστεί να … κονταροχτυπηθεί με το Ν. Αγραφιώτη, αν δεχτούμε ότι ο τελευταίος θα επιλέξει υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Αμανής. Θα πρόκειται, όπως και να ‘χει, για μια ενδιαφέρουσα απόφαση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ