Παραπολιτικά

22/12/18 22:33

τελ. ενημ.: 23/12/18 19:26

Οι τέσσερις «γραφιάδες» Κάρμαντζη

Σε ένα κράμα ιδιοτήτων έχει αναθέσει ο Στ. Κάρμαντζης την ευθύνη για το συντονισμό και τη συγγραφή του προγράμματος της Σύμπραξης Δημιουργίας, όπως θα ονομάζεται ο δημοτικός συνδυασμό του.

Αξιοποιώντας την εμπειρία του παρελθόντος, που θέλει τους «γαλονάδες» να είναι από τα πιο σχολαστικά και εργατικά μέλη αυτοδιοικητικών ομάδων, όρισε τους Χάρη Μπουρνιά και Αντώνη Ζερβάκη, έναν απόστρατο από τη θάλασσα κι έναν από το Στρατό ξηράς, να αναλάβουν τον κοπιαστικό ρόλο να συμπυκνώσουν τις σκέψεις και τις προτάσεις του συνδυασμού για το πώς προτείνουν να διοικηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια.

Μαζί τους όρισε και δυο ανθρώπους των γραμμάτων και του πνεύματος. Την ομάδα ολοκληρώνει ο καθηγητής Χρ. Μπελλές και η δημοσιογράφος Μ. Χρονοπούλου, επί πολλά χρόνια συνεργάτιδα αυτοδιοικητικών και πολιτικών προσώπων του τόπου μας.

Μάλιστα η εντολή είναι να βιαστούν, προκειμένου να μετριαστεί η εντύπωση ότι ο προγραμματικός λόγος του συνδυασμού είναι το αδύναμο σημείο του. Να είναι εκείνοι που θα βάλουν θέματα στο τραπέζι. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν…

Δείτε επίσης