26.4.2018 10:26

Ο Σταμάτης Ζουμίδης και ο διακαής πόθος να κλείσει ο "πολίτης"

Με τον Σταμάτη δεν κακιώνεις. Όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν πως έχει καρδιά τρυφερή σαν το μαρούλι, μα τελευταία έχει αρχίσει να μπερδεύει τους πάντες με τους συλλογισμούς του.

Κι εκείνος περιλαμβάνεται στην τάξη των δημοτικών στελεχών που τα βλέπει όλα ρόδινα κι ανθηρά κι αν έλειπε η κακοπροαίρετη κριτική του «π» η Χίος θα έβλεπε στο πρόσωπο της δημοτικής ομάδας την κορυφαία αρχή που πέρασε ποτέ από δημόσιο πόστο.

Κατ’ αρχήν … μεγάλη μας τιμή. Το να υπάρχουν απειράριθμοι τρόποι προβολής του δημοτικού έργου και ο «π» μόνος του να αλλοιώνει την εικόνα, περιποιεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση στον παρεμβατισμό μας.

Ο κυρ Σταμάτης, όμως, για να ενθαρρύνει κάπως το κλίμα, άρχισε τις σοφίες του. «Υπομονή, κλείσαν ήδη την εφημερίδα και σύντομα θα κλείσουν και το site», έλεγε ως παρηγορητικό λόγο στους συναδέλφους του. Αυτό κατάλαβε απ’ τη μετεξέλιξη του «π» ο Σταμάτης, αυτή η παρηγοριά του.

Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι η πρόβλεψη θα του βγει, μένουν να απαντηθούν όμως δυο ερωτήματα: α) πώς ένας αριστερός δημοτικός σύμβουλος επιχαίρει επειδή (κατά τη θεωρεία του) θα κλείσει μια τοπική επιχείρηση και β) πως ο – κατά το Σταμάτη – πνέων τα λοίσθια «π» κατάφερε με το ρεπορτάζ του το ίδιο βράδυ να έχει δημιουργήσει στους …. Πρωτοβολιακούς πιο πολλά θέματα από όσα κλήθηκαν να λύσουν. Τραγικά συμπτώματα μιας εξουσίας, που, αντί να αποδέχεται τα σφάλματα της, αναζητεί που να τα φορτώσει.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ