6.2.2018 15:10

Ο αρχηγός, ο Ρακιτζής και η περίεργη δημοτική επιμονή

Μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση παίρνει φυσικά από μόνη της το δρόμο της. Πολλές φορές κάνει μήνες ή και χρόνια για … να τον βρει, είναι βέβαια πάντα σε άμεση συνάρτηση και με το ποιος την … τρέχει.

Έκπληκτο το νησί παρακολούθησε την με ταχύτητα σπριντ διενέργεια ΕΔΕ εις βάρος του πυρονόμου Μιχ. Ρακιτζή. Δεν ήταν δύσκολο το συμπέρασμα ότι κάποιος δάκτυλος μετέφερε χαρτί και καλαμάρι στον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος τα λεχθέντα και τις κινήσεις του πυροσβέστη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως νέο δεδομένο έχουμε ότι ο … θιγμένος αρχηγός δεν βρίσκεται πλέον στη θέση του. Ο αντιστράτηγος Β. Καπέλιος ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο Αρχηγείο στις πρόσφατες κρίσεις και πλέον το πρόσωπο που, θεωρητικά, θίχτηκε (το γιατί κάποια στιγμή πρέπει να φωτιστεί) δεν φοράει γαλόνια.

Εκείνο που επίσης ξενίζει σε όλη αυτή την υπόθεση είναι η επιμονή της δημοτικής αρχής να φέρει προς συζήτηση την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον πυροσβέστη, παρά τις συνεχείς απόπειρες της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκείνη να είχε βάλει το χεράκι της στην υπόθεση, τέτοια επιμονή δεν θα την έδειχνε. Εκτός πια κι αν το έβαλε και ντρέπεται να υπερασπιστεί την κίνηση της… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ