19.9.2012 9:08

Γέλασε το χειλάκι της

 
Με τον τρόπο που πήρε πόδι από την πολιτική έμοιαζε σαν να εκδιώχθηκε. Έκοψε απότομα και τα πάρε – δώσε με την επικαιρότητα, αφοσιωμένη στην επιστροφή της στα συμβολαιογραφικά της καθήκοντα, και προς το παρόν προσπαθεί να πείσει τον ίδιο της τον εαυτό ότι την πολιτική είναι σε θέση να την ξεριζώσει από μέσα της.
Προχθές, όμως, ημέρα της ονομαστικής της εορτής, η Ελ. Τσουρή γεύτηκε μια από τις πιο έντονες χαρές στη συναναστροφή με τα κοινά. Ενώ βρίσκεσαι εκτός παιχνιδιού, να μην παίρνει ανάσα το τηλέφωνο σου από φίλους,  που, έστω και εκ των υστέρων, αισθάνονται την ανάγκη να σου ευχηθούν. Είναι η πιο μεγάλη απόδειξη αναγνώρισης πως όσα πέρασες δεν διαγράφηκαν μονομιάς. Σε κάποιους – και στην περίπτωση της Ελπίδας πολλούς – έχουν σφραγίσει με θετικές αναμνήσεις μια εποχή.
Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν στην πρώην βουλευτή και ο Ευαγ. Βενιζέλος, απόδειξη κι αυτή ότι από την πλευρά του την συγκαταλέγει στο νέο ΠΑΣΟΚ. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ