14.12.2016 12:04

Ευσεβείς πόθοι

Διατυπωμένο με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο και ύφος που κάλλιστα μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει «θερμό», ο ευφάνταστος Νίκος Γεωργούλης επιχειρεί με παραπολιτικό σχόλιο στον «πολίτη» να εμφανίσει σύννεφα στις σχέσεις μου με τον δήμαρχο Μανώλη Βουρνού.
Παραβλέποντας τις πράγματι άριστες σχέσεις που χαρακτηρίζουν τη συνεργασία μου με τον δήμαρχο, απόρροια των οποίων είναι το πασιφανές παραχθέν έργο στον τομέα ευθύνης μου, την Καθαριότητα του Δήμου Χίου, ο μυθοπλάστης δημοσιογράφος με εμφανίζει σφόδρα δυσαρεστημένο από ανοίκεια δήθεν συμπεριφορά του δημάρχου προς το πρόσωπό μου, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να με εμφανίζει έτοιμο για οικειοθελή αποχώρηση από την παράταξη, την οποία με ανυπέρβλητο ζήλο υπηρετώ από την συγκρότηση της μέχρι και σήμερα.
Το όποιο ενδεχόμενο μετακίνησης μου από την θέση που ο δήμαρχος κάνοντας μου τη μέγιστη τιμή με τοποθέτησε, ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο, που επωμίζεται και την κύρια ευθύνη για την επιτυχή ολοκλήρωση του Δημοτικού έργου για το οποίο ο λαός της Χίου μας έδωσε την εντολή.

 

 

Σ.σ.: Σαν μια γροθιά μονιασμένοι και αγκαλιασμένοι αποχώρησαν οι σύμβουλοι της «Πρωτοβουλίας» από την περασμένη προσυνεδρίαση. Ο δήμαρχος δεν έψεξε με έντονο ύφος τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, του ζήτησε απλώς σε πνεύμα αλληλοκατανόησης να τα πουν στο γραφείο του, όπου καθημερινά άλλωστε συνεργάζονται. Εξυπηρετεί καλύτερα τον άλλο μύθο αντιδήμαρχε, αυτόν που σας αρέσει να πιστεύετε στο δημαρχείο; Τι κρίμα που δεν έχει δράκο…

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ