10.2.2015 18:04

Έλα που δεν ψηφίζει στη Χίο…

Στο άκουσμα της έγκρισης ποσού 20.000 ευρώ για την ανάθεση σε τεχνικό σύμβουλο της υποβοήθησης του Τμήματος Προγραμματισμού ενόψει της σύνταξης του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου πολλοί είδαν την εξόφληση ενός προεκλογικού γραμματίου.

Η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Πληροφορίες θέλουν τη δημοτική αρχή να … έχει βάλει στο μάτι τη συνεργασία με το μελετητικό γραφείο ενός από τα πιο σημαντικά στελέχη που ανέδειξε η Αυτοδιοίκηση στο Βόρειο Αιγαίο την τελευταία δεκαετία. Ο Αντ. Χατζηδιαμαντής, πρώην δήμαρχος Λήμνου, επέστρεψε στα επαγγελματικά του καθήκοντα κι αυτά, μαζί με τη σημαντική εμπειρία του, επιδιώκει να εκμεταλλευτεί η δημοτική αρχή Χίου.

Όπως είναι ευνόητο, αν οι πληροφορίες είναι βάσιμες, πολύ δύσκολα μπορεί να κατηγορηθεί ο Βουρνούς ότι τα … έκανε πλακάκια με τον Χατζηδιαμαντή, ο οποίος δεν είχε καν τη δυνατότητα να τον ψηφίσει… Αντίθετα η σύναψη μιας τέτοιας συνεργασίας προσδίδει κύρος και στο Δήμο, καθώς, αν μη τι άλλο, το πέρασμα Χατζηδιαμαντή απ’ την Αυτοδιοίκηση άφησε πίσω του κολακευτικές αναμνήσεις. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ