2.7.2018 12:03

Η σύγκριση τον φέρνει στο προσκήνιο

Ο Πολύδωρος εξοικειώθηκε ως … μπαξεβάνης και αρχηγός της φαμίλιας του. Η πίεση της αδιάλειπτης συμμετοχής στα κοινά του είχε στερήσει ρόλους στη ζωή που καλό θα είναι να μην τους χάνεις.

Πάνω λοιπόν που ηρεμούσε, οι βόλτες του τον κάνουν να μπαίνει εκ νέου … στα αίματα. Η ιστορική καθίζηση του νησιού σε όλους τους τομείς και η αδυναμία του να χαράξει πολιτικές αντιστροφής της κατάστασης, έχουν κάνει πολλούς να νοσταλγούν την επί των ημερών του σταθερότητα. Το διαπίστωσε πρόσφατα και σε μια επίσκεψη του στην Αγιά Φωτιά, εκεί που οι επαγγελματίες, απογοητευμένοι από τα κεσάτια διαρκείας, του ζητούσαν να βρει τρόπο παρέμβασης να σταματήσει η κατρακύλα.

Κι ο Πολύδωρος, που γοητεύεται από το ρόλο ναυαγοσώστη, συνεχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του ως υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, υπό τον όρο ότι το τελευταίο θα υπερβεί και τη δικιά του φουρτούνα, ενώ τριβελίζει το μυαλό του η σκέψη ότι πρέπει … να βάλει το χεράκι του και στη διαμόρφωση δημοτικού ψηφοδελτίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ