27.2.2014 16:20

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δανιήλ με αντίπαλο Βογιατζή

Κρυφό … μυστικό ήταν για τις Οινούσσες το ενδιαφέρον υποψηφιότητας του Γιώργου Δανιήλ. Από την Παρασκευή το απόγευμα θα πάψει να θεωρείται μυστικό, με τον νυν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να ανακοινώνει σε συνέντευξη του στην Αιγνούσσα την κάθοδο του στις εκλογές.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι των Οινουσσών, με σημαντική εμπειρία εκπροσώπησης του Δήμου και χειριστής βασικών του υποθέσεων τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να ανακοινώσει και μια μεγάλη τομή για την προσωπική του ζωή. Σε περίπτωση εκλογής είναι αποφασισμένος να εγκατασταθεί μόνιμα στις Οινούσσες, θέλοντας να σηματοδοτήσει με τη στάση του την πεποίθηση του ότι τον ίδιο δρόμο μπορούν να ακολουθήσουν σταδιακά κι άλλοι συντοπίτες του. Γιατί ο Γ. Δανιήλ δείχνει να πιστεύει πραγματικά στη δύναμη του τόπου, με στόχο του να την αναδείξει όσο περνάει από το χέρι του.

Με αντίπαλο Βογιατζή!

Εν τω μεταξύ τα πάντα ρει ως προς τη διαμόρφωση του εκλογικού τοπίου στις Οινούσσες. Ως φαίνεται η υποψηφιότητα της Ελ. Λεοντή … αρχειοθετείται, δεν θα φτάσει ως το τέλος, με την ίδια να συζητά τη συμμετοχή της σε ψηφοδέλτιο υπό τον Στεφ. Βογιατζή.

Ο σχεδόν μόνιμος αντιδήμαρχος Οινουσσών τα τελευταία χρόνια έχει πάρει απόφαση να δοκιμαστεί και ως … καπετάνιος και προετοιμάζει κι ο ίδιος ψηφοδέλτιο. Εν ολίγοις δυο πρόσωπα της σημερινής συμπολίτευσης θα συγκρουστούν στις Αιγνουσσιώτικες εκλογές, μόνο που θα πρέπει να αιτιολογήσουν την απόφαση τους, πέρα από το προσωπικό θέλω του καθενός να εγγράψει στο βιογραφικό του τον τίτλο του δημάρχου. Γιατί, αν είχαν διαφορές φιλοσοφίας, πως κατάφερναν και συνεργάζονταν τόσα χρόνια υπό τον Ευάγγελο; 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ