27.2.2014 15:23

Αγλαΐα για 5 ημέρες

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στη Χίο από την ημέρα ανακοίνωση της υποψηφιότητας της για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αναμένεται να κάνει Σάββατο ή Κυριακή η Αγ. Κυρίτση. Ήδη η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε φάση επεξεργασίας του προγράμματος των συναντήσεων της, αφού πέτυχε να αποσπάσει τη δέσμευση ότι η υποψήφια περιφερειάρχης θα μείνει στο νησί μας τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως είναι φυσικό το τριήμερο της Αποκριάς, με τον κόσμο στις πλατείες των χωριών να το ρίχνει έξω, η Αγλαΐα, περιστοιχισμένη από στελέχη που ήδη έχουν καταθέσει διαθεσιμότητα για να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο, θα ακολουθήσει την κλασσική συνταγή των επισκέψεων όπου χτυπά η καρδιά των εκδηλώσεων στο νησί μας.

Από Τρίτη μέχρι και Πέμπτη οργανώνεται ήδη πρόγραμμα επαφών με θεσμικούς φορείς και κυρίως εκπροσώπους επαγγελματικών ενώσεων. Εννοείται ότι θα μπουν οι βάσεις και για τη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου της Χίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αριθμός των ενδιαφερόμενων για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Χίου έχει ήδη ανέλθει στους έξι. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ