26.9.2023 10:09

Το Επιμελητήριο του Μπρόνξ βράβευσε τον όμιλο «Galaxy» και τον Στυλιανό Ζερβούδη

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπρονξ, το βράδυ της Πέμπτης, 21 Σεπτεμβρίου 202, 3 παρέθεσε στο κέντρο εκδηλώσεων «Marina Del Rey» το ετήσιο δείπνο στο πλαίσιο του οποίου απένειμε τα καθιερωμένα βραβεία.

Πρόκειται για το βραβείο «Developer of the Year» το οποίο απονεμήθηκε στον ομογενειακό όμιλο «Galaxy Contracting Corp» με ιδρυτή και πρόεδρο τον Στυλιανό Ζερβούδη, το βραβείο «Business of the Year» το οποίο απονεμήθηκε στην εταιρεία «Sentry Management Solution» και το βραβείο «Community Organization of the Year» το οποίο απονεμήθηκε στην εταιρεία «MBD Community Housing Corp».

Το δείπνο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του αειμνήστου προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Μπρονξ, Joseph Kelleher και ο γιος του απένειμε το νέο Βραβείο Αριστείας «Joseph Kelleher Award of Excellence» στην αντιπρόεδρο της «Ponce Bank», κ. Madeline V. Marquez».

Στο δείπνο παρέστησαν πάνω από εξακόσιοι επιχειρηματίες με τις οικογένειές τους, καθώς επίσης η πρόεδρος του Μπρονξ, Βανέσα Γκίμπσον, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι βουλευτές και οι γερουσιαστές της κομητείας του Μπρονξ.

Λίγο πριν την απονομή των βραβείων αφίχθηκε και μίλησε και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, κ. Έρικ Άνταμς, ο οποίος συνεχάρη την ηγεσία του Εμπορικού Επιμελητηρίου και τους τιμώμενους και εστίασε την προσοχή του στην ανθρωπιστική κρίση με τις χιλιάδες των παράνομων μεταναστών και τόνισε ότι η διαχείριση αυτού του μείζονος προβλήματος θα στοιχίσει πάνω από δώδεκα δισεκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα εξέφρασε την δυσαρέσκειά του προς την κυβέρνηση Μπάιντεν που δεν ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις τους για την παροχή επιπρόσθετης βοήθειας για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.

Η πρόεδρος του Μπρονξ Βανέσα Γκίμπσον συνεχάρη τους τιμώμενους και εστίασε την προσοχή της στο κεντρικό μοτίβο του δείπνου «Bronx is Building» και τόνισε ότι η κομητεία ανοικοδομείται και ότι το Μπρονξ αλλάζει όψη.

«Galaxy Contracting Corp»

Τη παράσταση έκλεψαν οι ιδρυτές του ομίλου «Galaxy Contracting Corp» Στυλιανός και Αγγελική Ζερβούδη, αφ ενός με την σεμνότητά τους, την γενναιοδωρία και επιτεύγματά τους, αφ’ ετέρου δε με την παρουσία των παιδιών, των εγγονιών και των συνεργατών της εταιρείας, οι οποίοι κατέλαβαν τρία τραπέζια.

Ο Στυλιανός και η Αγγελική δίδαξαν και ήρθαν να υπενθυμίσουν στους συνδαιτυμόνες ότι ο όμιλος «Galaxy Contracting Corp» αν και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες του κλάδου των οικοδομών στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, εν τούτοις διατηρεί στο ακέραιο τον οικογενειακό του χαρακτήρα.

Εξ άλλου το βίντεο που προβλήθηκε πριν την απονομή του βραβείου ήταν αποκαλυπτικό, διότι και τα τέσσερα τέκνα του Στυλιανού και της Αγγελικής Ζερβούδη και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος, ο Δημήτρης ο Τηλέμαχος και ο Αριστοτέλης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους επέλεξαν να εργαστούν στην εταιρεία των γονέων τους, να την αναβάθμισαν και σήμερα πλέον έχουν αναλάβει και τα ηνία της εταιρείας.

Ο όμιλος «Galaxy Contracting Corp» ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα εν έτη 2023 έχει δύο εταιρείες την «Galaxy G.C. Group», η οποία δρα ως γενικός εργολάβος και την «Galaxy General Contracting Corp.», η οποία ασχολείται με την ανέγερση και αξιοποίηση των ακινήτων της εταιρείας.

Οι εταιρείες του ομίλου αναλαμβάνουν έργα του ιδιωτικού και του δημοσίου δικαίου και η «Galaxy G.C. Group» θεωρείται ένας από τους πιο αξιόπιστους εταίρους του Δήμου της Νέας Υόρκης στην προσπάθεια για την δημιουργία διαμερισμάτων με προσιτό ενοίκιο για τις οικογένειες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Αρκετά από τα μεγάλα έργα έχουν χρηματοδοτηθεί από τις δημοτικές υπηρεσίες και οργανισμούς «NYC Department of Housing Preservation and Development (HPD)», «NYC Housing Development Corporation (HDC)», και «Community Preservation Corporation (CPC)».

Τα έργα της εταιρείας έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση αρκετών υποβαθμισμένων περιοχών του Μανχάταν, του Μπρονξ, του Κουίνς και του Μπρούκλιν. Περιττό να αναφέρουμε ότι η κορυφογραμμή των πολυώροφων κτιρίων του Μανχάταν φέρει και την υπογραφή του ομίλου «Galaxy G.C. Group», του «Γαλαξία» του κ. Ζερβούδη.

Εξ άλλου δεν ήταν διόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος της Νέας Υόρκης συμπεριέλαβε τη «Galaxy G.C. Group» στις τρεις εργολαβικές εταιρείες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «New York’s Build it Back Program» για την αποκατάσταση των ζημιών που είχε προκαλέσει ο καταστροφικός τυφώνας «Sandy» τον Οκτώβριο του 2012.

Πολλά από τα έργα του ομίλου έχουν βραβευτεί. Ιδιαίτερη θέση μεταξύ των βραβευθέντων κατέχει το συγκρότημα «Coney Island Commons» το οποίο ανεγέρθηκε το 2013 και το 2014 απέσπασε τρία βραβεία.

Πρόκειται για βραβείο καλύτερου κτιρίου «2014 Building Brooklyn Award», το βραβείο καλύτερης ενεργειακής απόδοσης «2014 National Grid Energy Efficiency Award» και το πολιτειακό βραβείο «2014 NYSAFAH Award for Excellence for Project of the Year».

Ο Στυλιανός και η Αγγελική Ζερβούδη είναι ευεργέτες της κοινότητας του Αγίου Πέτρου στο Μπρονξ, της ελληνικής παιδείας, της Εκκλησίας και πλείστων ευαγών ιδρυμάτων της ομογένειας και της Χίου και έχουν βραβευτεί για την προσφορά τους.

Ο Οίκος Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ το απόγευμα της Κυριακής 12ης Νοεμβρίου 2023 θα παραθέσει το ετήσιο δείπνο στο Metropolitan Club στο Μανχάταν στο πλαίσιο του οποίου θα γιορτάσει την 64η επέτειο της ιδρύσεώς του και θα απονείμει το βραβείο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο ζεύγος Στυλιανού και Αγγελικής Ζερβούδη.

Τα έσοδα του δείπνου θα διατεθούν για την ολοκλήρωση των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στο Γιούνιοντέιλ του Λονγκ Άϊλαντ.

Αναδημοσίευση από anamniseis.net

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ