30.6.2012 12:45

Ο Στ. Χαβιάρας πρόεδρος στη Χιακή Ομοσπονδία Νέας Υόρκης

ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχτηκε στην Χιακή Ομοσπονδία στην Νέα Υόρκη, μετά τις εκλογές της Κυριακής 24 Ιουνίου, με τον Σταύρο Χαβιάρα να παίρνει τα ηνία του οργανισμού, υποσχόμενος ότι θα εργασθεί με τον καλύτερο τρόπο για την αξιοποίησή της Χιακής Ομοσπονδίας.
Το 11μελές συμβούλιο της Χιακής Ομοσπονδίας αποτελείται –πέρα από τον πρόεδρο Σ. Χαβιάρα, από τους Νίκο Ράλλη, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο, Άννα Κοντούλη – 1η Αντιπρόεδρο, Αμαλία Μπουρνιά, – 2η Αντιπρόεδρο, Μιχάλη Φρεζούλη – 3ος Αντιπρόεδρο, Στέφανο Ντούλο,– 4ος Αντιπρόεδρο, Ανθή Μυλωνά, Εκτελεστική Γραμματέα, Νίκο Παπαγιαννάκη, Γενικό Γραμματέα, Αλέξανδρο Ντούλη, Οικονομικό Διαχειριστή, Κώστας Αλμυρούδη, Ταμία και Γιάννη Στουπάκη, Βοηθό Ταμία.
Οι εκλογές διεξήχθησαν σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας, αφού πρώτα το απερχόμενο Εκτελεστικό Συμβούλιο υπό την επιτυχημένη  τριετή προεδρία του. Ευάγγελου υπέβαλε την παραίτησή του στην Εφορευτική Επιτροπή, ενώ το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο αναδείχθηκε με συναινετικές διαδικασίες και χωρίς αντίπαλο, αφού μόνο ένας συνδυασμός -υπό τον Σταύρο Χαβιάρα- είχε θέσει υποψηφιότητα.
Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κ. Χαβιάρας, έχοντας κατά το παρελθόν υπηρετήσει την Ομοσπονδία σε διάφορες θέσεις, ευχαρίστησε όλους για την εμπιστοσύνη που του επέδειξαν, δίνοντας την υπόσχεση να εργαστεί για το καλό του οργανισμού.
Στην συνεδρίαση της πρώτης Εκλογικής Γενικής συνέλευσης, το κλίμα ήταν πολύ καλό, ενώ οι ευχές όλων προς το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο ήταν  να εργασθεί για την πρόοδο της Χιακής παροικίας, της Ορογένειας γενικότερα αλλά και της Χίου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ