15.1.2014 16:40

Νέο διοικητικό συμβούλιο ανέλαβε δράση στον «Κοραής» Νέας Υόρκης

Το νέο συμβούλιο του Παγχιακού Συλλόγου ΚΟΡΑΗΣ Νέας Υόρκης απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος: Στέλιος Νεαμονίτης, με καταγωγή από τα Αυγώνυμα.
Α. Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Ορίσης, με σύζυγο από Θολοποτάμι.
Β. Αντιπρόεδρος: Ασημίνα Μωραΐτη Λάγκο, θυγατέρα του Επίτιμου Προέδρου του Κοραή Μάνου Μωραΐτη.
Γραμματέας: Αγγελική Κλειδά, από τον Κάμπο της Χίου.
Ταμίας: Νίκος Μενής, από το Βροντάδο.
Νομικός Σύμβουλος ο δικηγόρος Πέτρος Παπαγιαννάκης, από Θολοποτάμι.
Τις εκλογές επέβλεψε ο μέχρι τώρα Νομικός Σύμβουλος του Κοραή, Δικηγόρος Χριστόφορος Στρατάκης βοηθούμενος από τον καινούργιο Νομικό Συμβουλο Πέτρο Παπαγιαννάκη και τον τέως Πρόεδρο Δημήτριο Ψαλτάκη από Καλλιμασιά.
Το συμβούλιο συμπληρώνεται από τα εκλεγέντα μέλη Βασίλη Γεραζούνη από Σιδηρούντα, Δημήτρη Κοντολιό από Καμπιά, Στέλιο Μακαριγάκη από τους Ολύμπους, Πέτρο Παρθένη από Θολοποτάμι, τον δικηγόρο Γιάννη Στρατάκη από Χίο και Νέα Υόρκη και Μαρία Κωζή από Καλλιμασιά.
Επίσης το Συμβούλιο συμπληρώνεται, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, από τους Επίτιμους Προέδρους Μάνο Μωραΐτη και δρ. Θεόδωρο Καλαμωτουσάκη και τους πρώην πρoέδρους Κώστα Κωζή από Καλλιμασιά, Γιάννη Κλειδά από Κάμπο, Κώστα Παρθένη απο Θολοποτάμι, Στέλιο Τάτση από Φλάτσια, Δημήτρη Ψαλτάκη από Καλλιμασιά, Στέλιο Γεραζούνη από Σιδηρούντα και καπετάν Τάκη Τσεβδό από Καρδάμυλα.
Κατά την πρώτη συνεδρίαση το ΔΣ ψήφισε θέματα που αφορούν τα δυο εμπορικά του ακίνητα και τη δωρεά στο ελληνικό σχολείο της Αγίας Μαρκέλλας του Λονγκ Αϊλαντ με το ποσό των 15.000 δολαρίων.
Η επίσημη χοροεσπερίδα θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου στο πολυτελές Leonard’s με εισιτήριο 100 δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ