2.2.2015 9:43

Στη Χίο και ο Μασούτης

ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΛΕΒΙΔΗΣ»

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου εγκαινιάζεται η λειτουργία στη Χίο της εταιρείας σούπερ μάρκετ «Δ. Μασούτης Α.Ε.», η οποία θα εγκατασταθεί στα δύο  κτίρια  της πρώην επιχείρησης «Λεβίδης» . Οι επαφές που είχαν ξεκινήσει πριν από αρκετό διάστημα καρποφόρησαν, η αγορά ολοκληρώθηκε  και, όπως επιβεβαιώνει ο κ. Δημήτρης Λεβίδης, ήδη διενεργείται η απογραφή των εγκαταστάσεων, της υποδομής και των αναλώσιμων υλικών για τη μεταβίβαση στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.                                                                                             

Η διευθύντρια του Εμπορικού Τμήματος της εταιρίας «Δ. Μασούτης»,  κ. Ελένη Γιαλαμά, γνωστοποιεί ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της κεντρικής, της βόρειας Ελλάδας και των νησιών του Βόρειοανατολικού Αιγαίου.

«Είναι αμιγώς ελληνική, έχει οικογενειακό χαρακτήρα, εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης με σταθερά και μεθοδικά βήματα, με επίκεντρο πάντα το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον των καταναλωτών».

Το προφίλ

Το 1976 ο Διαμαντής Μασούτης ίδρυσε το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Κ. Κρυστάλη. Σήμερα διαθέτει μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Β. Ελλάδα και είναι μέσα στις τέσσερις μεγάλες αλυσίδες του είδους με 253 καταστήματα, 234 σούπερ μάρκετ και 19 καταστήματα χονδρικής πώλησης cash &cary. Έχει δημιουργήσει υποκαταστήματα σε όλες τις περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Εύβοιας και τα τελευταία χρόνια τελευταία έχει επεκταθεί στη Λήμνο και τη Λέσβο. 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ