17.7.2023 18:45

Η Παγκρήτια Τράπεζα δίπλα στους Χιώτες ομογενείς

Νέο πρόγραμμα προθεσμιακής κατάθεσης 5% σε δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών

Το πρώτο 6μηνο λειτουργίας του συμπληρώνει το νέο πρότυπο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στη Χίο, συμβολίζοντας τη νέα εποχή μίας μεσαίου μεγέθους τράπεζας, που επιχειρεί να καλύψει το κενό ανάμεσα στις 4 μεγάλες συστημικές τράπεζες και τις μικρές τράπεζες.

Έχοντας αφήσει τα προβλήματα του παρελθόντος πίσω της, ολοκλήρωσε με επιτυχία την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με την είσοδο ισχυρού επενδυτή και προχωρεί δυναμικά την αυτόνομη πορεία της και τον μετασχηματισμό της σε ένα σύγχρονο, ανταγωνιστικό και έντονα πελατοκεντρικό τραπεζικό οργανισμό.

Σήμερα η Τράπεζα εξυπηρετεί πάνω από 220.000 ενεργούς πελάτες, απασχολεί πάνω από 500 άτομα προσωπικό και διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο στην Κρήτη, ενώ στρατηγικό της στόχο αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην υπόλοιπη επικράτεια.

Με την απορρόφηση του ελληνικού δικτύου της HSBC μέχρι τα τέλη Ιουλίου, την απορρόφηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου αλλά και τον εμπλουτισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων της, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της τόσο στην Αττική όσο και στη Βόρεια Ελλάδα και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη χρηματοδότηση των ΜμΕ, των ελεύθερων επαγγελματιών και των νοικοκυριών.

Η εξαμελής έμπειρη ομάδα που στελεχώνει το κατάστημα της Χίου, παρέχει την καλύτερη δυνατή τραπεζική εμπειρία στους πελάτες με φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο, μέσα από έναν επιτυχημένο συνδυασμό προσωποποιημένης εξυπηρέτησης στο χώρο του καταστήματος και χρήσης των εξελιγμένων δυνατοτήτων που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα.

Επένδυση με επίκεντρο τους Χιώτες Ομογενείς

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσής της με το κοινό της Χίου αποτελεί το νέο πρόγραμμα προθεσμιακής κατάθεσης σε δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους και συγκεκριμένα:

  • Ποσό κατάθεσης από 5.000$
  • Ανταγωνιστικό επιτόκιο ανάλογα με το ποσό για όλη τη διάρκεια της κατάθεσης
  • Ευελιξία στην επιλογή της διάρκειας από 1 έως 12 μήνες 
  • Απόδοση τόκων στη λήξη 
  • Αυτόματη μεταφορά τόκων σε συνδεδεμένο λογαριασμό που τηρεί ο πελάτης στην Παγκρήτια Τράπεζα
  • Δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης στη λήξη
  • Παρακολούθηση της κατάθεσης μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής Pancreta Online

Ειδική προσφορά για καταθέτες ελληνικής καταγωγής που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό:

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα προθεσμιακή κατάθεση σε δολάριο ΗΠΑ, που απευθύνεται σε πελάτες της που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Μέσω της προσφοράς, η Τράπεζα παρέχει στους πελάτες της:

  • Υψηλής απόδοση με επιτόκιο 5,00% για ποσά από 50.000 $ έως 500.000 $, για το σύνολο του ποσού
  • Επιλογή της διάρκειας μεταξύ 3, 6, 9 και 12 μηνών
  • Μηδενικά έξοδα εμβάσματος μέχρι ένα έμβασμα το μήνα, ανεξαρτήτως ποσού και νομίσματος

Η παραπάνω προσφορά ισχύει μέχρι τις 30/9/2023

Περισσότερες πληροφορίες στο Τραπεζικό κατάστημα της Χίου, Λεωφόρος Αιγαίου 22-24 – 22714 40110 - Επικεφαλής κα Ασπασία Καλφοπούλου.

 

Πρόσφατες εξελίξεις και δράσεις της Παγκρήτιας Τράπεζας:

Τα τελευταία χρόνια η Παγκρήτια Τράπεζα έχει επιτύχει σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση του πλήρους μετασχηματισμού στη λειτουργία της και της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών της. Πρόσφατα, αναβάθμισε το ψηφιακό της αποτύπωμα ανανεώνοντας την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Pancreta Online καθώς και την εταιρική της ιστοσελίδα.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της επέκτασης του πελατολογίου της, η Τράπεζα δημιούργησε Διεύθυνση Ναυτιλιακής Τραπεζικής, υλοποιώντας ακόμα ένα στόχο του στρατηγικού της σχεδιασμού. Η νεοσύστατη Διεύθυνση προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις εξειδικευμένες ανάγκες της ποντοπόρου ναυτιλίας. Επικεφαλής της Διεύθυνσης ο Κωνσταντίνος Οικονόμου, έμπειρο στέλεχος της ναυτιλιακής τραπεζικής με μακρόχρονη επιτυχημένη σταδιοδρομία σε θέσεις ευθύνης μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων, όπως οι Bank of Nova Scotia, EFG Eurobank, Τράπεζα Κύπρου και Τράπεζα Πειραιώς. Ο κ. Οικονόμου έχει βαθιά γνώση και κατανόηση των διεθνών τάσεων και εξελίξεων στο ναυτιλιακό κλάδο και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών της Ελληνικής Ναυτιλίας όπου κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ