8.3.2018 15:51

Γνωρίζουν τον προορισμό «Χίος» τα τουριστικά γραφεία της Μακεδονίας

Μεμονωμένοι Μακεδόνες έχουν ήδη εξοικειωθεί με το νησί μας. Ιδιαίτερα την προ κρίσης περίοδο τροφοδοτούσαν τον τουρισμό μας με επισκέψεις καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Τα σχετικά προσιτά εισιτήρια και το γεγονός ότι η γεωγραφία τοποθέτησε τη Χίο στο Βόρειο Αιγαίο, μας έκαναν προσφιλή προορισμό. Τα τελευταία χρόνια η τουριστική επαφή περιορίστηκε.

Η Ένωση Ξενοδόχων Χίου αναλαμβάνει, ίσως, την πιο ενδεδειγμένη πρωτοβουλία. Προσκαλεί την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης σε ένα ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) με τη Χίο το διήμερο  13 & 14 Μαρτίου.

Με τη διαμεσολάβηση της Aegean Airlines 17 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων θα γνωρίσουν τη Χίο και θα πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις  με τους εκπροσώπους των Χιώτικων τουριστικών πρακτορείων, παρόχους εναλλακτικού τουρισμού και ιδιοκτητών καταλυμάτων, την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στις 18:30 στο Ίδρυμα Μαρία Τσάκος, στην  οδό Μ. Λιβανού 51, Χίος.

Το ταξίδι των τουριστικών πρακτόρων είναι χορηγία της Aegean Airlines, η φιλοξενία της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, ενώ η πρωτοβουλία στηρίζεται τόσο από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου όσο και από το Δήμο και το Επιμελητήριο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ