20.4.2021 17:16

Εκπαίδευση πάνω στα QR Codes για τις επιχειρήσεις εστίασης των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου “ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.”, διοργανώνει την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 17:30 μ.μ. ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα “Εκπαίδευση πάνω στα QR Codes για το χώρο της εστίασης”.

Η εκπαίδευση αφορά όλες τις επιχειρήσεις των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

Με το πολυπόθητο ανοιγμα της εστίασης, μετά από τη μακροχρόνια αναστολή λειτουργίας της, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη μέριμνας και διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρήσεων σύμφωνα με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό τη προστασία και των ίδιων αλλά και των πελατών τους. Με αφορμή αυτή την ανάγκη, δημιουργήσαμε αυτή τη δωρεάν εκπαίδευση, η οποία στοχεύει να βοηθήσει τους επιχειρηματίες της εστίασης των νησιών μας να εντάξουν στην επιχείρησή τους τα QR Code ανέπαφα μενού.

Μέσα σε ένα κώδικα QR μπορεί να αποθηκευτεί η επιθυμητή πληροφορία. Ο χρήστης-πελάτης σαρώνει με το κινητό του τηλέφωνο τον κώδικα QR και αποκτά πρόσβαση αυτόματα στην αποθηκευμένη πληροφορία. 

Tώρα μπορείς και εσύ να κατασκευάσεις το δικό σου QR Code με το μενού της επιχείρησής σου. Μετά από αυτή την εκπαίδευση θα είσαι σε θέση να κατασκευάζεις το δικό σου QR Code και να το ενημερώνεις, όποτε θέλεις.

Ακόμη, θα σου δοθούν πρότυπα (templates) πάνω στα οποία μπορείς να βασιστείς εάν και εφόσον το επιλέξεις και φυσικά είμαστε εδώ να λύσουμε την κάθε απορία σου πάνω σε αυτή την ανερχόμενη τεχνολογία.

Εάν ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο σεμινάριο, μπορείς δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα (κλικ εδώ), για να σου αποσταλεί ο σύνδεσμος όταν δημιουργηθεί το τμήμα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο υποβολής των αιτήσεων. Η φόρμα εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 28/4 στις 16:00μμ.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ