19.3.2018 11:30

Η Περιφέρεια πήγε Βερολίνο εμείς Γερμανούς θα δούμε;

Συμμετοχή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου στην Διεθνή Έκθεση «ΙΤΒ» στο Βερολίνο.

Σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, την ΙΤΒ στο Βερολίνο, συμμετείχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, έχοντας το δικό της stand στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Η Ελλάδα είναι για αυτό το καλοκαίρι από τους πλέον διάσημους προορισμούς για τους Γερμανούς, ενώ στο περίπτερο του ΕΟΤ σημειώθηκε αυξημένη κίνηση.  Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουρισμού Α. Σαραντινού, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού Α. Πολυτάκη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Χίου  Μ. Κόβα. Στο stand της Περιφέρειας παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της «ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική» , καθώς και επιχειρηματίες του τουρισμού από τη Σάμο, τη Λέσβο και τη Χίο.

Από το σύνολο των συναντήσεων και των επαφών με επαγγελματίες και κοινό προέκυψε ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τους προορισμούς του Βορείου Αιγαίου και γενικά υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τα νησιά μας.

Τώρα απομένει να δούμε αν το καλοκαίρι, μετά από τόσες συμμετοχές σε τουριστικές εκθέσεις, δούμε κανέναν Ευρωπαίο τουρίστα ή απομείνουμε «Τρεις και… οι Τούρκοι».

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ