1.6.2018 0:23

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ | Εικόνες από τη Χίο που θέλουμε

Στο νησί μας λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης οι πρώτοι 100 Πολωνοί τουρίστες με μισθωμένη πτήση της Itaka

Χαμόγελα και αισιοδοξία ότι ίσως κάποτε η Χίος καταφέρει να επανακάμψει στο κομμάτι των πτήσεων τσάρτερ κερδίζοντας και πάλι έδαφος στις ευρωπαϊκές αγορές τουρισμού, δημιούργησε η πρώτη άφιξη Πολωνών τουριστών μέσω του Tour Operator ΙΤΑΚΑ.

Οι Πολωνοί τουρίστες μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στο νησί μας με μισθωμένο τετρακινητήριο αεροσκάφος της Astra Airlines τύπου AVRO- 100, αποφεύγοντας έτσι το εμπόδιο της προσέγγισης ενός μεγαλύτερου αεροσκάφους που αναγκαστικά θα προσγειωνόταν στο νησί με τη μισή πληρότητα για λόγους ασφαλείας.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε από τη νότια πλευρά του διαδρόμου στις  22:55 ακριβώς αποβιβάζοντας λίγα λεπτά αργότερα δεκάδες Πολωνούς τουρίστες οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής από μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου των Μεστών που προσέφεραν στους επισκέπτες μικρά μπουκαλάκια με ούζο και λικέρ καθώς και μαστίχα Χίου.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Λεγάτος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα τουρισμού Δ. Καράλης  καθώς και τουριστικός πράκτορας Θ. Μιχαλάκης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ