6.6.2018 21:31

ΒΙΝΤΕΟ | Δάσος Ρεστών και Βιβλιοθήκη Κοραή υιοθετεί το Επιμελητήριο Χίου

Δύο σημαντικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Χίου κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής που συνεδρίαση το απόγευμα της Τετάρτης.

Η πρώτη δράση αφορά τη συνδρομή στην ομάδα «Όμικρον» με την παροχή ανθρώπινου δυναμικού από επιχειρήσεις της Χίου με σκοπό την επάνδρωση των Πυροφυλακίων που υπάρχουν περιμετρικά του περιαστικού δάσους των Ρεστών για μία ημέρα κάθε εβδομάδα από τις 16:00 έως τις 20:00 το απόγευμα.

Η δεύτερη εξίσου σημαντική δράση αφορά τις εργασίες αποκατάστασης του αύλειου χώρου της Βιβλιοθήκης Χίου «Κοραής», η αποκατάσταση των παγκακιών και το βάψιμο των σιδερένιων επιφανειών ώστε η εξωτερική εικόνα να εξωραϊστεί πλήρως. Μάλιστα μέλη του Επιμελητηρίου αποφάσισαν να συνδράμουν τη Βιβλιοθήκη και στο κομμάτι της βιβλιοθεσίας από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Χάρτης με τα αξιοθέατα της πόλης

Στην ίδια συνεδρίαση τα μέλη του Επιμελητηρίου αποφάσισαν να διερευνήσουν το ενδεχόμενο εκτύπωσης ενός καλαίσθητου χάρτη ειδικά για την πόλη της Χίου όπου θα αποτυπώνονται τα σημεία της πόλης που είναι ιδανικά για επίσκεψη από τους τουρίστες, όπως η Βιβλιοθήκη, το Κάστρο κ.α..

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ