10.3.2012 13:53

Θα ψηφίσουν λιγότεροι

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΧΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 
Ελπ. Τσουρή, Κ. Τριαντάφυλλος, Γ. Μερούσης, Λ. Λύκου, Δ. Χωριατάκη, Ηλ. Κλεισσάς, Ευτ. Βλησίδου, Στ. Καμπούρης, Ευθ. Μονίαρος, Π. Λαμπρινούδης, Γρ. Αλλίμονου,  Ν. Σφακιανούδης, Ν. Γιωργούλης, Στ. Καραβασίλης, από το τοπικό ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν από σήμερα στις εργασίες της εθνικής συνδιάσκεψης του κόμματος, στο ΣΕΦ.
Με την ομιλία του προέδρου Γιώργου Παπανδρέου  και τον απολογισμό της κυβερνητικής διετίας από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου ξεκίνησε όπως ήταν αναμενόμενο η συνδιάσκεψη ενώ αύριο θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για τη νέα ηγεσία του Κινήματος κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συμβουλίου στο οποίο από τη Χίο μετέχουν οι Ελπ. Τσουρή και Κ. Τριαντάφυλλος.
Όπως δήλωσε στο politischios.gr ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Ηλ. Κλεισσάς, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθούν στις 18 του Μάρτη και το αμέσως επόμενο διάστημα η νομαρχιακή θα αποφασίσει για το πόσες κάλπες θα στηθούν και πού, για τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων- μελών του κινήματος.
Πάντως ο κ. Κλεισσάς εκτιμά ότι η συμμετοχή δε θα φτάσει τα νούμερα των προηγούμενων εκλογών αν κι αφήνει μια χαραμάδα ανοικτή δηλώνοντας ότι ακόμη και η αντίδραση ή η δυσαρέσκεια μπορούν να εκφραστούν μέσα από τη συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία. "Δε θα έχουμε σίγουρα τη συμμετοχή του 2007 λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν στη χώρα αλλά και στο κόμμα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η συμμετοχή στις εκλογές δίνει το δικαίωμα της έκφρασης σε μια δημοκρατική διαδικασία", κατέληξε ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ