14.4.2016 14:14

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μ. Βουρνούς

Στο προεδρικό μέγαρο συνοδεία του νομικού συμβούλου του Δήμου Χρ. Σπηλιόπουλου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δήμαρχος Μ. Βουρνούς, στο πλαίσιο συνάντησης με τον Π. Παυλόπουλου με κύριο θέμα το προσφυγικό ζήτημα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον ΠτΔ για τις συνέπειες του ζητήματος στην τοπική κοινωνία, τονίζοντας ιδιαιτέρων της παντελή έλλειψη πρωτοβουλιών και συντονισμού από την πλευρά του κράτους, κάτι που όπως είπε δοκιμάζει τις αντοχές φορέων και κατοίκων.

Από την πλευρά του ο Π. Παυλόπουλος ανέφερε ότι όλοι αναγνωρίζουν τη σημαντική συνεισφορά της Χίου στο προσφυγικό λέγοντας ότι με τη σειρά του θα ζητήσει την ουσιαστική παρουσία της πολιτείας στα ακριτικά νησιά του Βορείου Αιγαίου.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ