23.1.2015 19:31

Στο στοίχημα και οι έδρες: Τι δείχνουν οι αποδόσεις για Γκερέκου, Κεφαλογιάννη, Δούνια, Αδωνι κ.α.

Λίγες ώρες απέμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και εκτός από τη διαφορά νίκης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη ΝΔ αλλά και το προβάδισμα των κομμάτων για την 3η θέση, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη των υποψηφίων για τις περισσότερες ψήφους. Δείτε πως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής τα φαβορί σε έξι δυνατά «match-up».

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον σε έξι μονομαχίες και αφορούν το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και όχι το αν αυτό θα εκλεγεί από τον ελληνικό λαό.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στη Λιάνα Κανέλλη για τις περισσότερες ψήφους αφού έτσι αποτυπώνεται μέχρι στιγμής στις προσφερόμενες αποδόσεις με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να «πληρώνει» σε απόδοση μόλις 1.30.

Μεγάλη μάχη αναμένεται στο...γυναικείο αγώνα που συνθέτει το ζευγάρι Άντζελα Γκερέκου-Νόνη Δούνια με την πρώτη να προηγείται αυτή την στιγμή έστω και ελάχιστα στις εκτιμήσεις του κοινού. Για το λόγο αυτό η νίκη της κ.Γκερέκου σε αριθμό ψήφων προσφέρεται λίγο πιο χαμηλά, αγγίζοντας το 1.75.

Σε μια ακόμη καθαρά γυναικεία υπόθεση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φαίνεται να προηγείται της Όλγας Κεφαλογιάννη με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να προσφέρεται σε απόδοση καθαρού φαβορί στο 1.50.

Χωρίς αντίπαλο φαίνεται να παίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης και στο match-up με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη προσφέρεται στην πιο χαμηλή απόδοση του 1.20 όσον αφορά τους περισσότερους ψήφους.

Πολύ κοντά στη νίκη των ψήφων είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απέναντι στον Βασίλη Κικίλια με την απόδοσή του στο 1.55.

Τέλος, ο Πέτρος Τατσόπουλος αγγίζει σε απόδοση νίκης ψήφων το 1.60 απέναντι στον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο match-up.



Πηγή: Στο στοίχημα και οι έδρες: Τι δείχνουν οι αποδόσεις για Γκερέκου, Κεφαλογιάννη, Δούνια, Αδωνι κ.α. [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/188193/sto-stoihima-kai-oi-edres-ti-deihnoyn-oi-apodoseis-gia-gkerekoy-kefalogianni-doynia#ixzz3PfPBdoXl

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ