10.1.2013 18:02

Σκυλίτσειο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

Σε κατάληψη του γραφείου του διοικητή και ολόκληρου του Νοσοκομείου προχώρησαν πριν από λίγη ώρα οι γιατροί στο «Σκυλίτσειο» διαμαρτυρόμενοι για την υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία περικόπτεται κατά 34% το ποσό που διατίθεται για τις εφημερίες στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί που έχουν φτάσει πλέον στα όρια τους μετά και από την περικοπή στις θέσεις γιατρών από τον οργανισμό του Σκυλίτσειου, όπως δημοσίευσε πρωτοσέλιδα σήμερα ο «π» θεωρούν πως το νοσοκομείο της Χίου συνεχώς υποβαθμίζεται και καλούν όλους τους τοπικούς φορείς να  βρεθούν αύριο στις 12.00 στο νοσοκομείο έτσι ώστε να αναλάβουν δράση για την ανατροπή αυτής της αρνητικής κατάστασης.

Να έρθουν όλοι κοντά

Σε δηλώσεις του στον «π» ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των γιατρών Θ. Καρτάλης, ζητά από τους τοπικούς φορείς να αναλάβουν δράση κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου για την εύρυθμη λειτουργία τους Σκυλίτσειου. «Αν ισχύσουν αυτά τα ποσά θα γίνεται εφημερία με δυο γιατρούς. Δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έγινε λάθος

Καθησυχαστικός ήταν από την άλλη πλευρά ο διοικητής του νοσοκομείου Π. Μπουμπάρης δηλώνοντας στον politischios.gr πως η ΔΥ.ΠΕ. απέστειλε στο Σκυλίτσειο διορθωτικό κείμενο με το οποίο υποστηρίζει πως το υπουργείο «έκανε λάθος» και διορθώνει τα ποσά των εφημεριών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ