20.8.2015 10:02

Το πλανόδιο εργαστηριάκι ζαχαροπλαστικής «Μέλι-Γάλα» στην Απλωταριά.

Το Πλανόδιο Εργαστηριάκι ζαχαροπλαστικής «Μέλι-Γάλα» με τη Βάσω Κριτάκη και τους φίλους της, μετά την περιοδεία του στην Ελάτα και τον Άγιο Γεώργιο Συκούση, επιστρέφει στην πόλη της Χίου.

Έτσι, το Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 στις 11 και τέταρτο το πρωί θα σταθμεύσει στην Απλωταριά, στο ύψος του υαλοπωλείου «Γ. Ν. Μισετζή» περιμένοντας τους μικρούς μας φίλους και επίδοξους ζαχαροπλάστες.

Μαζί με την Βάσω Κριτάκη και την Κωνσταντία Φακίρη θα είναι η Μαρία Ζολώτα-Τομάζου και η  Βαλαντιάννα Αργυράκη για να μάθουν στα παιδιά πώς να φτιάχνουν και να στολίζουν cupcakes, τα οποία πολύ ευγενικά έχει προσφερθεί να ψήσει το «TimeOut».

            Και αυτή τη φορά τα υλικά προσφέρει, υποστηρίζοντας την όλη προσπάθεια, το Χιώτικο Super Market «Χαρά», με τη βοήθεια επίσης του βιβλιοπωλείου «Πάπυρος» και του κ. Γιώργου Μισετζή, ενώ η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

 

         Δηλώσεις συμμετοχής και επικοινωνία:

           Βάσω Kριτάκη, τηλ. 6937214208

           e-mail: b.kritaki@yahoo.gr       

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ