16.8.2012 19:10

Πέθανε ενεργό μέλος του ημικρατικού Θεάτρου Αιγαίου

Ο Άκης Δρακουλινάκος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του σε ηλικία 60 ετών. Οι συγγενείς του ανησύχησαν, αφού είχε να δώσει σημάδια ζωής πέντε ημέρες και έσπευσαν να τον αναζητήσουν στην οικία του, όπου ανακάλυψαν το άψυχο σώμα του.
Ο Άκης Δρακουλινάκος ήταν επί σειρά ετών ενεργό μέλος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του ημικρατικού Θεάτρου Αιγαίου. Υπήρξε αρχαίος τραγωδός με πλειάδα πρωταγωνιστικών ρόλων στο ενεργητικό του, καθώς και σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες, όπως ο Κώστας Κουτσομύτης για τις τηλεοπτικές σειρές «Καπνισμένος Ουρανός», «Ματωμένα Χώματα», «Η αγάπη άργησε μια μέρα» και «Η εκτέλεση». Ο Άκης Δρακουλινάκος ήταν ένας ακούραστος εργάτης του θεάτρου, άνθρωπος με ευαισθησίες και μεγάλη αξιοπρέπεια. Ο άτυχος ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας αλλά δεν άντεξε την πίεση και τις οικονομικές δυσκολίες. Κανείς δεν ήξερε τι αντιμετώπιζε μέχρι που έμαθαν για το θάνατο του. Η κηδεία του Άκη Δρακουλινάκου πραγματοποίηθηκε στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ