10.2.2014 12:56

Περιδιαβαίνοντας το Αίπος με οδηγό το Μ. Ρωξάνα

Στα γνωστά και άγνωστα «μονοπάτια» του Αίπους, του όρους-ραχοκοκαλιά του νησιού, θα οδηγήσει ο φακός και η ξενάγηση του Μανώλη Ν. Ρωξάνα τα μέλη και τους φίλους του Φιλοτεχνικού Ομίλου Χίου, στην τακτική μηνιαία του εκδήλωση-διάλεξη με τίτλο «Περιδιαβαίνοντας το Αίπος».
Η ομιλία πραγματοποιείται μεθαύριο Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, στις 19.00, στην αίθουσα Συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου.
Ο ομιλητής, που έχει αφιερώσει άφθονο χρόνο και ενέργεια στη λεπτομερή εξερεύνηση και χαρτογράφηση κάθε γωνιάς του νησιού μας, εντρυφώντας παράλληλα στην ιστορία του και αποτυπώνοντας φωτογραφικά κάθε κομμάτι του, θα μας οδηγήσει βήμα-βήμα σε μια περιήγηση στο Αίπος το τόσο γνώριμο αλλά και τόσο άγνωστο στο βάθος για τους περισσότερους.
Μια ευκαιρία να αφεθούμε στη γοητεία της εικόνας, της ατμόσφαιρας αλλά και της ιστορίας μιας περιοχής του νησιού μας για να κατανοήσουμε βαθύτερα τον τόπο αυτό που τόσο αγαπάμε και που με τη σειρά μας παραδίνουμε στις γενιές που έρχονται.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ