27.1.2015 15:58

Για μια θέση στον… Δήμο

ΚΑΒΓΑΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Έντονος διαπληκτισμός προκλήθηκε στην κατά τα άλλα ανιαρή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όταν ο αντιδήμαρχος Γ. Μπελέγρης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους που είχαν σταθμεύσει τα οχήματα τους παράνομα κάτω από το δημαρχείο, να τα απομακρύνουν γιατί έχει ειδοποιήσει την αστυνομία.

Από τα ρούχα του βγήκε ο Στ. Καμπούρης κατηγορώντας τον αντιδήμαρχο για χαβιεδικές συμπεριφορές και υποστηρίζοντας ότι είχε φύγει από τη δουλειά του για τη συνεδρίαση, είχε αργήσει και δεν ήταν δυνατόν με τη βροχή να ψάχνει μισή ώρα για παρκάρισμα. . «Ντροπή σας κ. Μπελέγρη, ντροπή σας», φώναξε ο Στ. Καμπούρης συμπληρώνοντας ότι θα απομακρύνει το αυτοκίνητο του με το πέρας της συνεδρίασης.

Απαντώντας ο κ. Μπελέγρης υποστήριξε ότι ως δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να εφαρμόζουν τον νόμο και όχι να παρκάρουν όπου βρουν «Να μάθετε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας» είπε και κατέληξε «να πάρετε το αυτοκίνητο σας, με την κλήση μαζί».

Για την ιστορία πάντως, την ίδια ώρα ο δήμαρχος αναζητούσε θέση στάθμευσης και βρήκε στη Σούδα επιλέγοντας να μην σταθμεύσει παρανόμως.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ