19.12.2014 11:46

Φωτογραφική ανταλλαγή Χίου και Μυτιλήνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφικά κλικ με την «αδερφή» Λέσχη της Μυτιλήνης θα ανταλλάσσει στο εξής η Φωτογραφική Λέσχη Χίου, ξεκινώντας μια αμφίδρομη σχέση, αρχής γενομένης από την πραγματοποίηση κοινής έκθεσης το Μάρτιο στη Μυτιλήνη.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου, Γ. Βούλγαρης, ύστερα από επαφή με τον πρόεδρο της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης, Στρατή Τσουλλέλη, αποφασίστηκε ότι οι δυο Λέσχες έχουν πολλά να ενώσουν και με κοινή βάση την αγάπη για τη φωτογραφία να φέρουν ακόμη πιο κοντά τα δυο νησιά αλλά και τους λάτρεις της φωτογραφίας σε αυτά.

 

Η έκθεση

 Στις 9 Μαρτίου ξεκινά ομαδική έκθεση των μελών της φωτογραφικής Λέσχης Χίου,  με τίτλο «Χρονομετρώντας». 

«Ο Χαλίλ Γκιμπράν, λέει κάπου ότι το Χθες είναι μια ανάμνηση του Σήμερα και το Αύριο το όνειρο του Σήμερα. Αλλά, ας μην χρονοτριβούμε.
Ας μην χάνουμε χρόνο. Ας τον «κάνουμε» Φωτογραφία...»
, αναφέρει η πρόσκληση για την ομαδική έκθεση που έχει ήδη συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης.

Η ανταπόδοση θα έρθει λίγο αργότερα με έκθεση φωτογραφιών από τη Μυτιλήνη στο χώρο της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου, στην οδό Αμάντου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ