26.5.2016 13:05

«Δεν επιβεβαιώθηκαν οι ανεύθυνες προβλέψεις της Ν.Δ.»

Ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει την διατήρηση του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά εξέδωσε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Μιχαηλίδης. Αφού επισημαίνει το γεγονός της διατήρησης την τρέχουσα τουριστική περίοδο της βίζας για τους Τούρκους επισκέπτες, ο κ. Μιχαηλίδης κάνει λόγω για ανεύθυνες προβλέψεις της Ν.Δ. και του Νότη Μηταράκη.

Αναλυτικά αναφέρει:   

"Για μια ακόμη φορά οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν και αυτοί που προσδοκούσαν δυσμενείς εξελίξεις απογοητεύτηκαν.

Μόλις μια εβδομάδα πριν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μηταράκης εμφανιζόταν απολύτως βέβαιος ότι δεν θα συνεχιστεί το πιλοτικό πρόγραμμα χορήγησης τουριστικής βίζας σε επισκέπτες προερχόμενους από την Τουρκία και στομφωδώς προέβλεπε ότι οι νησιώτες «θα πληρώσουν πολύ ακριβά τους πειραματισμούς» και την «παντελή έλλειψη συντονισμού» της κυβέρνησης.

Σε πείσμα των ανεύθυνων προβλέψεων του κ. Μηταράκη, πάντως, τις οποίες κάποιοι υιοθέτησαν ως πραγματικότητα, το Υπουργείο Εξωτερικών χθες ανακοίνωσε την παράταση του προγράμματος που αφορά επτά νησιά και για φέτος, παρά μάλιστα τις δεδομένες δυσκολίες που δημιούργησαν οι αυξημένες κατά το τελευταίο έτος προσφυγικές ροές. Οι καταρχήν θετικές συνέπειές του μέτρου αυτού για τον τουρισμό της Χίου είναι δεδομένες".

 

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ