17.2.2015 11:58

Άμεση χρηματοδότηση των επισκευών του λιμένα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Αναφορά προς το Υπουργείο Οικονομίας κι Υποδομών, μέσω της περιφερειακής παράταξης «Βόρειο Αιγαίο- Γόνιμη Γραμμή» απέστειλε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Μέσα από την επιστολή παρουσιάζεται η υφιστάμενη κατάσταση ενώ καταγράφονται και οι υπαρκτοί κίνδυνοι που τεκμηριώνουν την ανάγκη άμεσης χρηματοδότησης των επισκευαστικών εργασιών.

Όπως σημειώνει ο κ. Μιχαηλίδης σε σχετικό δελτίο Τύπου: «η άμεση χρηματοδότηση και έναρξη των εργασιών, όχι μόνο για την επισκευή των τοιχίων, αλλά και συνολικά για την κατασκευή της εξωτερικής θωράκισης του λιμενοβραχίονα, κρίνεται κατεπείγουσα, μιας και το λιμάνι της Χίου έχει χαρακτηριστεί εθνικής σημασίας και είναι επί της ουσίας η μόνη πύλη εισόδου στο νησί».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ