16.7.2019 15:34

Τελευταίο «καμπανάκι» στην Erturk πριν την απαγόρευση απόπλου

Εικόνα από το Drone του Politischios.gr

Στα 17.000 ευρώ το χρέος της τουρκικής εταιρείας προς το Λιμενικό Ταμείο Χίου

Σε πάνω από 17.000 ευρώ ανέρχονται τα χρέη της εταιρείας Erturk προς το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο, εξαιτίας της μη απόδοσης χρημάτων από τα εισιτήρια που κόβονται στη γραμμή Χίου – Τσεσμέ.

Η τουρκικών συμφερόντων εταιρεία δεν διαθέτει ελληνικό Α.Φ.Μ. με αποτέλεσμα τα χρέη να γίνονται απαιτητά από τον τοπικό πράκτορα Τ. Αγραφιώτη.

Για πεπερασμένη νομοθεσία που λειτουργεί σε βάρος των πρακτόρων και όχι σε βάρος της πλοιοκτήτριας εταιρείας έκανε λόγο ο Θ. Μιχαλάκης εκ μέρους του Συλλόγου Πρακτόρων Χίου, σημειώνοντας ότι ο πράκτορας στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν εισπράττει χρήματα από τα εισιτήρια αφού τα περισσότερα από αυτά κόβονται ή σε άλλα πρακτορεία ή στα γραφεία της εταιρείας στην Τουρκία.

Ως τελευταία προειδοποίηση, το Λιμενικό Ταμείο αποφάσισε να στείλει τελεσίγραφο στην εταιρεία μέσα από το οποίο θα ζητείται η άμεση καταβολή του παραπάνω ποσού αφού σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει στην απαγόρευση απόπλου των δύο πλοίων της που δραστηριοποιούνται στη γραμμή, εν μέσω μάλιστα θερινής περιόδου.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ