17.3.2022 6:47

Συνάντηση της ΠΕΣΑΕΝ με τον διοικητή της ΑΕΝ Χίου

Στις 15/03/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Παγχιακού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΣΑΕΝ) κάπτεν Αργύρης Χατζελένη, του Αντιπροέδρου και Α’ Μηχανικό του συλλόγου ΜαστροΛουκά Μανωλάκη, μαζί με τον Διοικητή της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, κύριο Ιωάννη Μάργαρη, στο γραφείο του στην τοπική ΑΕΝ. 

Ένα από τα θέματα προς συζήτηση, ήταν αυτό των εκπαιδευτικών ταξιδιών όλων των σπουδαστών/στριων της σχολής, καθώς ιδιαίτερο ενδιαφέρον δόθηκε στους σπουδαστές τους οποίους δυσκολεύονται να ξεμπαρκάρουν και αναμένονται να επιστρέψουν στην σχολή. Επιπρόσθετα, σημαντική αναφορά δόθηκε στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις της σχολής που βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο σπουδών συγκριτικά με άλλες ΑΕΝ της χωρας.

Εξίσου σημαντική, ήταν η πρόταση από τον διοικητή της σχολής σε συνεργασία με την Πρόεδρο του συλλόγου σπουδαστών της ΑΕΝ και Ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΣΑΕΝ, Αφροδίτη Κορεξενού, για την δημιουργία μιας Ημερίδας για όλες τις σπουδάστριες όλων των ακαδημιών της χώρας, με στόχο την ενημέρωση και την εξειδίκευση για τον κλάδο της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί η γνωριμία του συλλόγου ΠΕΣΑΕΝ και με τα υπόλοιπα μέλη του σπουδαστικού συλλόγου της σχολής, καθώς και τα θέματα προς συζήτηση, όπως για την ανανέωση της ύλης του εκπαιδευτικού υλικού, ώστε να εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις των σύγχρονων πλοίων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ