Ναυτιλία

17/12/19 15:52

τελ. ενημ.: 17/12/19 15:53

Στην «Hellenic Sea Ways» η ακτοπλοϊκή σύνδεση Χίου- Θεσσαλονίκης

Την ανάγκη δρομολόγησης πιο γρήγορου πλοίου επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου Παντελής Λεγάτος

Θετικές είναι οι μέχρι στιγμής εξελίξεις στο ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μας με τη Θεσσαλονίκη,  αφού σύμφωνα με τον Παντελή Λεγάτο η τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, έδειξε ότι εντός του νέου χρόνου θα ξεκινήσει να εκτελείται το δρομολόγιο.

Η εταιρεία που θα αναλάβει τη γραμμή είναι η «HSW», ωστόσο το μοναδικό πρόβλημα που προκύπτει μέχρι στιγμής είναι ότι, επειδή το ταξίδι είναι πολύωρο, το χρονικό διάστημα που έχει το πλοίο για να δέσει και να ξαναφύγει δεν είναι επαρκές. Ουσιαστικά, χρονικά το πλοίο δεν προλαβαίνει να γυρίσει πίσω. 

«Στην επόμενη συνεδρίαση του ΣΑΣ, που θα είναι πολύ σύντομα μάλλον αρχές του νέου έτους, θα συζητηθούν τα προβλήματα και θα δοθούν οι λύσεις. Πιθανότατα θα χρειαστεί να αναλάβει το δρομολόγιο ένα πιο γρήγορο πλοίο της ναυτιλιακής εταιρείας, για να προλαβαίνει να επιστρέφει στο λιμάνι μας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ξεκινήσει να εκτελείται το δρομολόγιο από τον χειμώνα κιόλας, δηλαδή εντός δύο τριών μηνών», κατέληξε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και μέλος του ΣΑΣ, Παντελής Λεγάτος.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση