28.8.2019 16:50

Ποιον τιμούν αυτές οι εικόνες της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Χίου με τον Πειραιά;

Προβληματισμό και αγανάκτηση για τον τρόπο με τον οποίο οι ακτοπλοϊκές εταιρείες συμπεριφέρθηκαν στο επιβατικό κοινό των νησιών του Βορείου Αιγαίου, δημιουργεί ακόμα μία ανάρτηση μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα του κ. Σταμάτη Καμαριά, που αποτυπώνει τις συνθήκες μεταφοράς των επιβατών. Αντί της έκτακτης δρομολόγησης πλοίων οι εταιρείες επέλεξαν να γεμίσουν τα πλοία με μεγάλο αριθμό επιβατών, πολύ κοντά δηλαδή στο πρωτόκολλο μεταφοράς, με αποτέλεσμα οι συνθήκες που δημιουργούνται να είναι πραγματικά τραγικές. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καμαριά προς γνώση και προβληματισμό

"Παράπονα εξέφραζαν οι επιχειρηματίες της Χίου για τη μικρή επισκεψιμότητα μη Χίων και ξένων επισκεπτών, σ'ένα νησί που έχει τόσα, μα τόσα πολλά, μοναδικά και υπέροχα, να προσφέρει στον επισκέπτη του.
Εάν αυτοί που ήρθαν κι έφυγαν μ'αυτόν τον τρόπο, πώς θα έρχονταν και πώς θα έφευγαν οι περισσότεροι ;
Η λύση για το συγκοινωνιακό πρόβλημα, μήπως περνάει μέσα από το σπάσιμο του μονοπωλίου;
Οι 91 υπέροχες παραλίες, τα μοναδικά Μεσαιωνικά Μαστιχοχώρια, η μοναδική, στον κόσμο, μυροβόλος μαστίχα, η μοναδική ηφαιστειογενής παραλία του μαύρου γιαλού, η Βυζαντινή Νέα Μονή, τα 64 γραφικά χωριά της, οι ανατολές και τα δειλινά της, η μη ύπαρξη σφοδρών ανέμων που καταστρέφουν τις διακοπές των ολίγων ημερών αδειούχων, ζητούν το δικό τους πλοίο, των τεσσάρων ωρών και των σταθερών δρομολογίων."

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ