Ναυτιλία

21/7/18 11:39

τελ. ενημ.: 21/7/18 18:23

ΒΙΝΤΕΟ | Ξεχωριστή εταιρεία, ξεχωριστοί ναυτικοί

- Για 25η χρονιά η "Σ. Λιβανός ΕΛΛΑΣ" διοργάνωσε μία βραδιά προς τιμή των στελεχών της

Μία μουσική βραδιά με κέφι, πλούσιο φαγητό και ιστορίες από τη θάλασσα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα στελέχη και οι οικογένειες των ναυτικών της εταιρείας «Σ. Λιβανός Ελλάς», κατά τη διάρκεια του ετήσιου γεύματος που πραγματοποίησε η εταιρεία το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Golden Sand» στον Καρφά για 25η χρονιά.

Η νέα γενιά στελεχών αλλά και οι απόμαχοι της θάλασσας που στήριξαν την ιστορική ναυτιλιακή εταιρεία αντάμωσαν ξανά και απόλαυσαν μία ξεχωριστή μουσική βραδιά που πλαισίωσαν με τις υπέροχες ερμηνείες τους η Γ. Φαφαλιού και ο Δ. Λιούντρης ενώ ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που περιελάμβανε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς.

Στο καλωσόρισμά τους τα διευθυντικά στελέχη της «Σ. Λιβανός ΕΛΛΑΣ» επεσήμαναν ότι το πλάνο της εταιρείας είναι μέσα στην επόμενη 5ετία να έχει ανανεωθεί όλος ο στόλος, κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει από την περασμένη χρονιά και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2023.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η κεντρική λιμενάρχης Ειρ. Αργύρη, ο υπολιμενάρχης Γ. Μάργαρης, ο διοικητής της ΑΕΝ Οινουσσών, ο Στ. Μιχαηλίδης καθώς και πλήθος στελεχών της εταιρείας, ναυτικοί καθώς και οι οικογένειές τους.

Πλήρες φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της "Σ. Λιβανός ΕΛΛΑΣ" στη σελίδα του "π" στο Facebook

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση