19.9.2012 8:41

Ζητούν πίσω τα χρήματα από τους μαϊμού τυφλούς

- “ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΝΤΟΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑ” ΛΕΕΙ Ο Γ.Γ. ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Έτοιμη να διεκδικήσει πίσω τα χρηματικά ποσά από τα επιδόματα τυφλότητας από όσους τα λάμβαναν και δεν τα δικαιούταν φαίνεται να είναι η Γενική Γραμματεία επιδομάτων, σύμφωνα με δηλώσεις της Γ.Γ. Δ. Μπαλασόπουλου στον ΣΚΑΪ.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος η Γενική Γραμματεία θα ζητήσει ακέραιο πίσω το ποσό μαζί με τους τόκους μέσα από τη νόμιμη οδό, χαρακτηρίζοντας τα χρήματα αυτά ως παράνομα παρακρατηθέντα.
«Θέλουν δεν θέλουν ευθύνη για τα συγκεκριμένα χρήματα έχουν όχι μόνο όσοι τα έδιναν αλλά και όσοι τα ζητούσαν και ενώ ήταν εν γνώσει τους ότι προέρχονται από ψευδή δήλωσή, δική τους ή των ιατρών του ΕΣΥ που πιστοποιούσαν βαθμίδα τυφλότητας ενώ δεν υπήρχε θέμα», ανέφερε ο ίδιος.
Σε αυτά τα πλαίσια πάντως ήταν και οι δηλώσεις του διοικητή του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλου, ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,7 είπε ότι σε ότι αφορά τους ιατρούς σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα σε κραυγαλέες περιπτώσεις όπως η Ζάκυνθος, η Χίος και η Πάτρα θα υπάρξουν ποινικού είδους κυρώσεις στους ιατρούς που χρέωναν το δημόσιο.
«Στη Χίο το είπαν αγαθοεργία, στη Ζάκυνθο το είπαν συμπλήρωμα σύνταξης, σε αυτούς τους ανθρώπους που μέσα στην κρίση βλέπουν τα δικά τους χρήματα και μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ να σπαταλούνται σε μαϊμού επιδόματα», είπε ο κ. Σπυρόπουλος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ