14.10.2015 16:48

Ξήλωσαν τους σοβάδες στο 8ο δημοτικό σχολείο

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι για την κατάσταση του 8ου  και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χίου και οι υπηρεσίες του δήμου με επιτόπιο έλεγχο τους ήραν την επικινδυνότητα του κτιρίου, αφού πρώτα αφαίρεσαν τους σοβάδες στο συγκεκριμένο προβληματικό σημείο.

Οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας, διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται στη μόνωση της ταράτσας, προχώρησαν στις πρώτες επεμβάσεις και προωθούν τις μεγαλύτερες και δαπανηρές στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα από τη δημοτική αρχή εκφράστηκε η πεποίθηση ότι με χρηματοδότηση που θα προέλθει από «υπόλοιπα» έργων θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις και στο 8ο Δημοτικό Σχολείο, όπως και σε άλλα σχολεία της Χίου με πρόβλεψη να συνεχιστούν στη νέα χρονιά με επιπλέον χρηματοδότηση.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ