3.7.2014 10:31

Upd [12:00] : Αυτή είναι η 80χρονη που αγνοείται

Τη συνδρομή των εναέριων μέσων ζήτησε σήμερα η Αστυνομία προκειμένου να συνεπικουρήσει στις έρευνες  για την ανεύρεση της  80χρονης Ελένης Καμπά που αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Εμπορειούς.

Η ηλικιωμένη έχει ύψος 1,60, με άσπρα μαλλιά και καστανά μάτια ενώ πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Update: Αυτή είναι η 80χρονη που αγνοείται

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία της 80χρονης Ελένης Καμπά που αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης

(ΦΩΤΟ: ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΥΡΓΙΟΥ)

Συντονίζονται Εθελοντές και Κυνηγοί 

Με ανάρτησή τους στο Facebook οι Πυργούσοι αλλά και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου καλούν τον κόσμο να συνδράμει τις έρευνες

"Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυργίου καλεί τα μέλη της στην Πλατεία στις 5μμ, ως σημείο εκκίνησης για τις έρευνες που γίνονται για την αγνοούμενη χωριανή μας", αναφέρει η Ομάδα του Πυργίου ενώ ο Κυνηγετικός Σύλλογος σημειώνει: "Μετά από επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρερσία Χίου, υπάρχει πιθανότητα να ζητηθεί η συνδρομή μας με πεζοπόρο τμήμα για την ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ της 80χρονης γιαγιάς που αγνοείτε στην περιοχή Πυργίου. Παρακαλούμε όσοι μπορούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τα γραφεία μας ή με τα τηλ.6972262888 Ν.Μπουμπάρης - 6976864501 Γ.Πατάπης για να ορίσουμε τόπο και χρόνο συνάντησης".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ