29.11.2012 15:11

Τυφώνας στην απογραφή του Ο.Γ.Α

Ότι ο τυφώνας Σάντι που έπληξε την Αμερική θα δημιουργούσε προβλήματα και στην Ελλάδα ήταν κάτι που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί.
Η καταληκτική ημερομηνία για την απογραφή των συνταξιούχων του Ο.Γ.Α.,  είναι η 30η του μήνα. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία έχουν δικαίωμα οι συνταξιούχοι του ασφαλιστικού οργανισμού να καταθέσουν τα απαιτούμενα έγγραφα αλλιώς θα χάσουν τη σύνταξη που δικαιούνται.
Ο τυφώνας Σάντι σάρωσε στο πέρασμα του και τα ταχυδρομεία στην Αμερική με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις στην αλληλογραφία και να κινδυνεύουν οι ενδιαφερόμενοι να μείνουν εκτός προθεσμίας.
Για το θέμα αυτό που αφορά δεκάδες συμπολίτες μας, έχει ήδη ενημερωθεί η Ένωση Ομογενών Χίου η οποία σκοπεύει να συντάξει επιστολή στον αρμόδιο υπουργό ζητώντας την εξαίρεση των συγκεκριμένων περιπτώσεων και καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2271028038 και 2271029201 και στο 2271044616.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ