18.6.2015 17:00

Τσουχτερά πρόστιμα για όσους έχουν ανασφάλιστο αυτοκίνητo

Αυστηροί έλεγχοι θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι ώστε να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και τα οποία σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο. Οι δε απώλειες στο κομμάτι των δημοσίων εσόδων από τα ανασφάλιστα, φτάνουν τα 100 εκ. ευρώ.

Αυτό ανακοίνωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου σε συνέντευξη Τύπου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Όπως είπε η κυρία Σαβαϊδου ανάλογη δράση θα ξεκινήσει και για τα ΚΤΕΟ ενώ έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του Επικουρικού Κεφαλαίου Δημήτρη Ζορμπά ότι έχουν εντοπιστεί και πλαστά συμβόλαια σε πειρσσότερες από 2000 περιπτώσεις και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ