26.1.2016 16:55

Τροφή και ελπίδα στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από τη Λέσχη Αξιωματικών

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 250 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Τροφή αλλά και ελπίδα ότι μπορούν να αντέξουν με τον πενιχρό μισθό που λαμβάνουν από την πολιτεία προσφέρει καθημερινά στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς η Λέσχη Αξιωματικών Χίου, καθώς μοιράζει περισσότερες από 250 μερίδες φαγητού σε όσους έχουν ανάγκη να εξοικονομήσουν κάποια από τα χρήματά τους.

Η πρωτοβουλία έχει στο επίκεντρο το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών και την 96ΑΔΤΕ που αποδέχθηκε το αίτημα του Συλλόγου να συμπεριλάβει στην καθημερινή σίτιση, πέραν των στρατιωτικών και λιμενικών και κάποιους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

«Αυτός είναι ο κοινωνικός ρόλος και η κοινωνική προσφορά του Ελληνικού Στρατού σε περιοχές όπως το νησί μας. Είναι πραγματικά μια πρωτοβουλία που ήρθε να ανακουφίσει τις ανάγκες συναδέλφων που αμείβονται με ελάχιστα χρήματα και το φαγητό γι’ αυτούς γίνεται καθημερινός αγώνας. Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον κλάδο, η Ταξιαρχία αφουγκράστηκε το πρόβλημα και αυτό είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικό», δηλώνει στον «π» ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών Γ. Αμπαζής. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις και εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που προκύπτει για την συμμετοχή στα προγράμματα σίτισης, η 96ΑΔΤΕ εμφανίζεται έτοιμη να αυξήσει τον αριθμό των παρεχόμενων μερίδων, δίνοντας δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους να μετάσχουν.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να σιτίζονται στη Λέσχη οφείλουν να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά: Βεβαίωση του διευθυντή σχολείου ή νηπιαγωγείου, 2 φωτογραφίες, να ενημερώσουν τον προϊστάμενο τους, να ενημερώσουν τη διεύθυνση της Λέσχης (έναντι στρατοπέδου Γκιάλα – Στρατώνες).

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ