6.8.2016 11:36

Τραυματισμός αστυνομικού από πετροπόλεμο στη ΒΙ.ΑΛ.

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ

Στο Νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο έπειτα από πετροπόλεμο οδηγήθηκε Αστυνομικός στης Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου έπειτα από νέο κύκλο επεισοδίων το βράδυ της Παρασκευής στη ΒΙ.ΑΛ. .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μετανάστες διαμαρτυρήθηκαν για την ποιότητα του φαγητού. Οι διαμαρτυρίες σύντομα οδήγησαν σε αποκλεισμό της εισόδου στο Hotspot ενώ λίγο αργότερα αντέδρασαν στις εκκλήσεις των Αστυνομικών να επιστρέψουν στους οικίσκους με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άτακτος πετροπόλεμος.

Αποτέλεσμα της έκρυθμης κατάστασης ήταν ένας Αστυνομικός να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Χρειάστηκε μάλιστα μέχρι και η επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ προκειμένου να επανέλθει (προσωρινά) η τάξη στο hotspot.

«Όσο αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί, καθημερινά θα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων επεισοδίων. Η κατάσταση είναι τεταμένη και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει», ανέφερε στέλεχος της Α.Δ. Χίου στον «π». 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ