6.2.2017 16:06

Τράκαρες κολονάκι; Το πληρώνεις.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΣΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΘΟΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Στο στόχαστρο του Δήμου Χίου μπαίνουν πλέον οι οδηγοί που με κάθε τρόπο προκαλούν ζημιές στα κολονάκια απαγόρευσης στάθμευσης. Για πρώτη φορά ο Δήμος απαιτεί από τις ασφαλιστικές εταιρίες την αποζημίωσή του για κάθε περιστατικό όπου διαπιστώνεται ότι ο οδηγός προξένησε φθορές σε δημοτική περιουσία.

Στο γραφείο του αντιδημάρχου Γ. Μπελέγρη ήδη υπάρχουν δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις με τον  Δήμο να διεκδικεί ποσά από 50 έως 150 ευρώ ανάλογα με τη φθορά.

«Είναι κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά. Ακόμα και τα κολονάκια έχουν την αξία τους. Καθένα από αυτά κοστίζει περί τα 45 ευρώ συν τις εργατοώρες που απαιτούνται για την τοποθέτησή τους. Θα πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν ότι δεν είναι δυνατό να προξενούμε ζημιά σε δημοτική περιουσία, όποια κι αν είναι αυτή και να μην πληρώνουμε», ανέφερε στον «π» ο Γ. Μπελέγρης. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ