21.10.2015 17:01

Του έκλεψαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς

120 ΚΙΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΑΣΤΙΧΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗ Μ. ΔΙΔΥΜΑ

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς για τον μαστιχοπαραγωγό Κ. Νεαμονίτη έκαναν φτερά από την αποθήκη του μέσα σε ένα βράδυ. Το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι, αλλά προφανώς γνώστες της περιοχής και του χώρου όπου ο συγκεκριμένος παραγωγός αποθήκευε τη σοδειά του, αφού ανέβηκαν πάνω σε ένα βαρέλι και επιβεβαίωσαν από το παράθυρο της αποθήκης ότι υπήρχε μαστίχι μέσα σήκωσαν την κάσα της πόρτας και μπήκαν στην αποθήκη.

Το συγκεκριμένο σημείο αδιέξοδο και λίγο έξω από το χωριό τους επέτρεψε να φορτώσουν με την ησυχία τους προφανώς και να φύγουν παίρνοντας περίπου 120 κιλά καθαρισμένο μαστίχι, που κοστολογείται περίπου στις 8000 ευρώ.

«Προφανώς ήξεραν , που αποθηκεύω το μαστίχι και όπως φαίνεται φέτος εγώ δούλεψα για τους κλέφτες, δεν κάηκα, δεν μου έκανε ζημιά η βροχή αλλά με τελείωσαν οι κλέφτες. Είχα περίπου 150 καφάσια, κάπου στα 100 κιλά πίτα (χοντρό μαστίχι)», δήλωσε στον «π» ο Κ. Νεαμονίτης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία έχει αναλάβει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ