2.8.2012 11:02

Τώρα και διαρρήκτες . . . εισαγωγής

- ΑΘΙΓΓΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΚΡΕΜΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ Η ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΕ ΘΥΜΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ

 
Στα δίχτυα της Ασφάλειας Χίου έπεσε χθες το βράδυ μία αθίγγανη από το Ναύπλιο, στα πλαίσια των προσαγωγών που διενεργεί η υπηρεσία για ύποπτους κλοπών, διαρρήξεων και άλλων συμβάντων.
Αφορμή για την προσαγωγή της αποτέλεσαν οι τρεις διαρρήξεις που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη σε μονοκατοικίες στα Θυμιανά και την Αγία Ερμιόνη με θύματα νοικοκυριά και επιχειρήσεις της περιοχής.
Έτσι κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων της προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή της σε σειρά διαρρήξεων και κλοπών στον Πύργο Ηλείας αλλά και στην περιοχή του Ναυπλίου.
Έτσι οι άνδρες της ασφάλειας Χίου τη συνέλαβαν και σήμερα το πρωί στις 10:30 την οδήγησαν ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής Χίου.
Οι έρευνες πάντως της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στρέφονται πλέον στις διασυνδέσεις του συγκεκριμένου ατόμου με οικογένειες αθίγγανων της Χίου που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει το αστυνομικό δελτίο.
Από τα πρώτα στοιχεία πάντως διαφαίνεται ότι η αθίγγανη διατηρεί στενές επαφές με άτομα στο νησί, των οποίων η δράση ερευνάται.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ